Commercieel medewerker binnendienst M/V fulltime (40 uur)

Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week. Binnen deze belangrijke en uitdagende functie beheer je een gedeelte van de verkoop en draag je zorg voor de verdere orderverwerking. Doorn Automatisering verzorgt voor bedrijven het volledige ICT-vraagstuk, waaronder alles met betrekking tot (internet)verbindingen, clouddiensten, systeem- en netwerkbeheer, hard- en software en VOIP. Ons fijne team bestaat uit acht medewerkers, maar de werkzaamheden nemen steeds meer toe en daarom zoeken we jou!

Heb jij commerciële vaardigheden, heb je oog voor detail en werkervaring binnen de ICT in een soortgelijke functie? Dan zouden jij en Doorn Automatisering weleens een match kunnen zijn!

Wat houdt de functie in?

Je bent werkzaam op ons kantoor, waarbij je:

  • een aanspreekpunt voor onze klanten bent;
  • sales gerelateerde zaken verwerkt;
  • commerciële kansen signaleert;
  • offertes maakt, opvolgt en verdere orderverwerking regelt;
  • marketingkanalen en social media opzet en beheert;
  • verantwoordelijk bent voor het gehele commerciële proces.

Wat vragen wij?
We zijn op zoek naar iemand die snel kan schakelen, commerciële kansen ziet en onze klanten kan voorzien van een passend en goed advies. Ook zien we graag een interesse in de actuele ontwikkelingen in de markt, zodat je onze klanten van de nieuwste informatie kunt voorzien. Het is belangrijk dat je voldoende kennis bezit van de ICT, maar ook weet hoe je een goed en passend verkoopgesprek voert. Daarnaast is mbo-4 werk- en denkniveau een vereiste, maar ook een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat hebben we jou te bieden?
Een uitdagende baan in een hele fijne werkomgeving, dat is wat we je te bieden hebben. Bij ons is het nooit saai! Er is altijd uitdaging. Het klantenbestand bestaat uit prachtige bedrijven, waarvoor jij een aanspreekpunt bent. Naast de uitdagende werkzaamheden zul je ook ontzettend veel kunnen leren en bieden wij je een marktconform salaris.

Kom jij Doorn Automatisering versterken? Graag! Voor meer informatie over de functie mag je altijd telefonisch contact opnemen met Simon Doorn via 06-13147700. En je sollicitatiebrief en CV mogen naar: simon@doornautomatisering.com