Internetverbindingen

Hoe groot of klein uw onderneming ook is, uw internetverbinding is van cruciaal belang. Een goede internetverbinding vormt namelijk het kloppend hart van uw bedrijf. Op kantoor beschikken over het beste internet? Wij weten wat voor uw bedrijf de beste optie is. Doorn Automatisering levert DSL, kabel- en glasvezelverbindingen, maar realiseert ook (tijdelijke) verbindingen via 3G, 4G en straalzender.
Daarnaast bieden wij draadloos maatwerk, zoals uw wifi-verbinding. Doorn Automatisering heeft ervaring met wifi-verbindingen die een afstand van meer dan twee kilometer overbruggen.

Pinnen
Kies voor pinnen via het internet. Dat heeft als voordeel dat de transactie binnen enkele seconden is voltooid. Daarnaast bespaart u kosten omdat u niet meer pint over een aparte analoge lijn, maar via uw internetverbinding. Doorn Automatisering informeert u graag over de mogelijkheden.

Alarminstallatie
Een alarminstallatie via een aparte telefoonlijn? Tegenwoordig is er een goedkopere oplossing, namelijk: uw alarminstallatie over het internet. Doorn Automatisering werkt samen met gerenommeerde partners en heeft daarom altijd de beste oplossing voor u.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden omtrent internetverbindingen? Of van onze dienst(en) gebruikmaken? Neem gerust contact met ons op.