Marketing- en communicatiemedewerker (24-32 uur)

Weet jij met jouw commerciële vaardigheden de juiste snaar te raken? Dan maken wij jou heel graag verantwoordelijk voor alle commerciële uitingen van zowel Doorn Automatisering als Digi-Process.

Wie zijn wij?

Doorn Automatisering verzorgt voor bedrijven het volledige ICT-vraagstuk, waaronder alles met betrekking tot (internet)verbindingen, clouddiensten, systeem- en netwerkbeheer, hard- en software en VOIP. Ons team bestaat uit specialisten met ieder een eigen kracht, kennis en specialisme. Maar wie ben jij? Wij gaan ook graag op zoek naar jouw kracht.

Het bedrijf Digi-Process is ontstaan door een gezamenlijke passie om software te ontwikkelen wat echt werkt en bedrijven in verschillende sectoren helpt bij het zetten van een volgende stap. Inmiddels heeft onze software zich al meer dan eens bewezen en hebben wij diverse ERP/CRM pakketten ontwikkeld.

Jouw werkzaamheden

Als marketing- en communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor alle commerciële uitingen binnen onze bedrijven. Zo verzorg je een professionele huisstijl en ontwikkel je social media campagnes. Zie jij kansen liggen? Wij bieden je de ruimte om je te ontwikkelen en zien die kansen graag uitgewerkt in een haalbaar plan. Wil jij met ons meegroeien?

Wat zien wij graag bij jou?

–     Een goede samenwerking met onze partners.

–     Een zelfstandige werkhouding.

–     Je kent de juiste technieken om een social media campagne tactisch in te zetten.

–     Je weet de juiste snaar te raken.

 Wat bieden wij jou? 

  • Een mooie en fijne werkplek met de nieuwste hardware.
  • Een marktconform salaris.
  • Gezellige en prettige werksfeer in een jong en enthousiast team.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inhoudelijke kennisgroei.

Kom gerust eens langs om met ons in gesprek te gaan! Kun jij je niet helemaal vinden in alle bovengenoemde punten die wij graag bij jou zouden zien? Ook dan zijn wij nieuwsgierig naar wie jij bent.

Bel of whatsapp naar: 06-13147700 of mail naar simon@doornautomatisering.com