Vacature Service- en supportmedewerker (Junior / Starter)

Als supportmedewerker spreek je veel verschillende klanten met verschillende vraagstukken. Daardoor beleef je iedere dag een nieuwe uitdaging.

Als service- en supportmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als zij vragen hebben over of problemen hebben met hun ICT-oplossingen.

Zo help jij de klant bijvoorbeeld op weg als hij/zij niet in kan loggen op de computer of als Outlook niet start. Ook verwerk je kleine wijzigingsverzoeken zoals het aanmaken of uitschakelen van een gebruikersaccounts. Daarnaast bewaak je samen met je collega’s de beschikbaarheid van onze diensten en grijp je in bij (bijna) storingen.

Als service- en supportmedewerker is ‘snel schakelen’ en ‘sterke communicatie’ heel belangrijk, je bent zowel (telefonisch) in contact met klanten en je collega’s en regelmatig ben jij de reddingsboei die zij zoeken. Het is daarom belangrijk dat je oplossingsgericht kan denken en communicatief sterk bent.

Omdat je voor veel verschillende klanten met veel verschillende (technische) vraagstukken in aanraking komt, beleef je iedere dag een nieuwe uitdaging. Zo blijf je leren en jezelf ontwikkelen!

Een moderne ICT-Dienstverlener

Doorn Automatisering is een moderne ICT-dienstverlener uit IJsselmuiden met als voornaamste doelgroep bedrijven in het MKB. Met een hecht team van ca. 10 medewerkers ontzorgen wij onze klanten volledig op het gebied van ICT, zodat hun systemen altijd blijven draaien. Inmiddels bedienen we meer dan 350 actieve klanten van klein (1 werkplek) tot middelgroot (50 werkplekken).

Gevarieerd team, prettige werksfeer en doorgroeimogelijkheden

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een gevarieerd team met enthousiaste en hechte collega’s
 • Een prettige werksfeer, want naast hard werken houden wij ook van gezelligheid
 • Een arbeidscontract gebaseerd op vertrouwen (in plaats van op wantrouwen).
 • Een goed salaris met prima secondaire voorwaarden.
 • Moderne laptop van de zaak
 • Korte lijnen binnen het bedrijf
 • Meer dan voldoende uitdaging en doorgroeimogelijkheden

MBO4 & leergiering

Wat verwachten wij van jou?

 • Communicatief vaardig, betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Relevante werkervaring op het gebied van ICT-dienstverlening
 • Leergierige mentaliteit
 • Beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Minimaal ICT MBO4 werk- en denkniveau

Heb jij interesse in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe (pz@doornautomatisering.com) en wie weet ben jij straks onze nieuwe service- en supportmedewerker.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse of vragen?

Heb je nog vragen of twijfel je over een functie? Bel of WhatsApp naar Simon Doorn via 06 - 13 14 77 00 of mail naar pz@doornautomatisering.com
Simon Doorn

Dit zijn klanten die we helpen

Gegevens
Doorn Automatisering
Spoorstraat 61
8271RG IJsselmuiden
Duidelijkheid & zekerheid met onze certificeringen
© Doorn Automatisering 2024
Download hier onze leveringsvoorwaarden