Systeem/netwerkbeheerder buitendienst M/V fulltime (40 uur)

Wij zijn op zoek naar een systeem/netwerkbeheerder buitendienst. Het betreft een hele afwisselende en uitdagende functie, met werkzaamheden op kantoor en bij onze klanten op locatie. Doorn Automatisering verzorgt voor bedrijven het volledige ICT-vraagstuk, waaronder alles met betrekking tot (internet)verbindingen, clouddiensten, systeem- en netwerkbeheer, hard- en software en VOIP. Ons fijne team bestaat uit acht medewerkers, maar de werkzaamheden nemen steeds meer toe en daarom zoeken we jou!

Heb jij werkervaring binnen de ICT, kun je zelfstandig werken, maar functioneer je ook goed in teamverband? Dan zou dit weleens een hele geschikte functie voor je kunnen zijn.

Wat houdt de functie in?
Je bent werkzaam op ons kantoor of bij de klanten op locatie, waarbij je:

  • projecten begeleid en implementeert;
  • ondersteuning op locatie levert;
  • storingen zoveel mogelijk voorkomt en waar nodig oplost.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven systeem/netwerkbeheerder die naast zijn mbo-4 opleiding ook in het bezit is van een autorijbewijs, om met onze auto naar de klanten te kunnen gaan. Je zult veel zelfstandig werken, vooral wanneer je werkzaamheden op locatie zult uitvoeren. Maar niet altijd, er zullen ook werkzaamheden in teamverband uitgevoerd moeten worden, waarbij het goed kunnen samenwerken met collega’s belangrijk is. Daarnaast is het belangrijk dat je oplossingsgericht kunt denken en betrouwbaar bent. Heb je al ervaring in een soortgelijke functie? Dat zou helemaal fijn zijn!

Ben jij die waardevolle toevoeging?
Naast een afwisselende functie in een prettige werksfeer bieden wij je een marktconform salaris. Maar dat niet alleen, ook zijn er uitstekende doorgroeimogelijkheden en kun je écht met het bedrijf meegroeien.

Kom jij Doorn Automatisering versterken? Graag! Voor meer informatie over de functie mag je altijd telefonisch contact opnemen met Simon Doorn via 06-13147700. En je sollicitatiebrief en CV mogen naar: simon@doornautomatisering.com