Systeem- en netwerkbeheer

Even uw mail checken, ondertussen een telefoontje beantwoorden en vervolgens de benodigde documenten uitdraaien. Het zijn waarschijnlijk dagelijkse handelingen op uw werk. Handelingen die soepel moeten verlopen, zodat uw bedrijfsvoering niet in gevaar komt. Doorn Automatisering helpt u daarbij. Wij zorgen dat uw hard- en software up-to-date is, er back-ups worden gemaakt en dat uw netwerk is beveiligd. Dat is gemakkelijk. Heeft u er zelf geen omkijken meer naar! Doorn Automatisering heeft hier de juiste kennis over.

De draad kwijtraken
Het aansluiten van apparatuur in uw netwerk is al een klus op zichzelf; het overzichtelijk houden van uw netwerk schiet er in de praktijk vaak bij in. Al snel ontstaat er een wirwar aan kabels. Bent u de draad kwijt geraakt? Of wilt u dit voorkomen? Doorn Automatisering neemt graag de touwtjes in handen. Wij zorgen voor het ontwerpen, opzetten, beheren, onderhouden en beveiligen van uw netwerk.

Dag en nacht bereikbaar
Voorkomen is beter dan genezen. Daarom probeert Doorn Automatisering altijd een storing te voorkomen. Ondanks de aandacht die wij besteden aan uw systemen, kunnen er soms problemen ontstaan. In dat geval staan wij direct voor u klaar en bij noodgevallen zelfs buiten kantoortijden. Wij laten u gelijk weten waar u aan toe bent, zodat u de planning daar eventueel op kunt aanpassen. Doorn Automatisering zorgt dat u zo min mogelijk hinder van de storing ondervindt.

Meer weten?
Wilt u meer weten over wat Doorn Automatisering voor u kan betekenen op het gebied van systeem- en netwerkbeheer? Of van onze dienst(en) gebruikmaken? Neem gerust contact met ons op.