Cybersecurity

Hoe goed is jouw organisatie beveiligd tegen cybercrime? Helaas zien we vaak dat er te veel geld wordt uitgegeven aan cybersecurity. Bedrijven worden angstig gemaakt voor de grootste risico’s. Betekent dit dat er helemaal geen risico’s zijn? Zeker wel, maar het is bijna onmogelijk en kostbaar om elk risico volledig uit te sluiten.

Laten we een vergelijking maken: wanneer je je huis wilt beschermen tegen inbraak, zorg je voor een goed slot. Maar als iemand met explosieven voor de deur staat, zal het slot niet genoeg zijn. Natuurlijk kun je dan overwegen om een bunker om je huis te bouwen, maar dat is financieel niet haalbaar. Het draait om het maken van een evenwichtige afweging tussen risico’s en kosten, en op basis daarvan neem je een besluit.

Dit geldt ook voor cybersecurity. Doorn Automatisering levert een goed beveiligde ICT-omgeving, rekening houdend met de risico’s die jij als ondernemer acceptabel vindt. We bieden ook advies over een actieplan voor het geval dat je toch gehackt wordt. We bepalen dan welke stappen we moeten nemen om binnen een afgesproken tijd weer operationeel te zijn. Dit is iets waar we al meer dan 12 jaar ervaring in hebben.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

We staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Uiteraard komen we vrijblijvend langs voor het bespreken van de mogelijkheden.
Simon Doorn

Dit zijn klanten die we helpen

Gegevens
Doorn Automatisering
Spoorstraat 61
8271RG IJsselmuiden
Duidelijkheid & zekerheid met onze certificeringen
© Doorn Automatisering 2024
Download hier onze leveringsvoorwaarden