Over ons

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer jouw bedrijfsprocessen stil komen te staan door ICT-storingen. Nog vervelender is het wanneer deze storingen niet snel worden opgelost vanwege een slecht bereikbare servicedesk. Hierdoor kun je niet waarmaken wat je jouw klanten hebt beloofd.

Bij Doorn Automatisering begrijpen we dat. Sinds 2012 leveren we ICT-oplossingen en hebben we deze al bij honderden klanten geïmplementeerd. Dit doen we met een team van ongeveer 15 mensen. Als ICT partner hechten wij er juist veel waarde aan om verantwoordelijkheid te nemen voor onze klanten.

Over eigenaar Simon Doorn

In 2012 is Simon Doorn, de eigenaar, gestart met Doorn Automatisering. Destijds werkte hij bij een bedrijf dat ICT-oplossingen voor particulieren aanbood. Hij vond en vindt de zakelijke markt veel interessanter, o.a. door de focus op een samenwerking voor de lange termijn.

“Ik vind het belangrijk dat het ICT-landschap wordt opgezet op basis van de behoeften van de klant. Je kunt bijvoorbeeld elk risico willen indekken, maar soms is een stabiele basis voldoende. Ik zoek altijd naar een goede balans tussen de behoeften, risico’s en het budget. Op basis daarvan stellen we een plan op dat effectief is, ook op de langere termijn. Zo ervaren klanten geen hinder in hun bedrijfsvoering.”

Naast ondernemer ben ik getrouwd en vader van 3 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik actief voor de Brandweer IJsselmuiden. Een totaal ander vak, maar ook hier samen met een geweldig team onze “klant” zo goed mogelijk helpen.

Wil jij ook geholpen worden met betrouwbare ICT?

Dit is hoe we dat doen:

1.Plan een gesprek in.

2.We doen een inventarisatie van je huidige ICT-landschap en bieden een oplossing die past bij jouw situatie, risico’s en budget.

3.We implementeren een betrouwbaar ICT-landschap en zorgen dat onze collega’s altijd klaar staan om jou te helpen. Jij kunt zonder problemen werken.

Klik hier om vandaag nog een afspraak te maken.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

We staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Uiteraard komen we vrijblijvend langs voor het bespreken van de mogelijkheden.
Simon Doorn

Dit zijn klanten die we helpen

Gegevens
Doorn Automatisering
Spoorstraat 61
8271RG IJsselmuiden
Duidelijkheid & zekerheid met onze certificeringen
© Doorn Automatisering 2024
Download hier onze leveringsvoorwaarden