Servicedesk

Jouw bedrijfsprocessen kunnen niet te lang stilstaan, omdat dit ontevreden klanten en gefrustreerde medewerkers tot gevolg kan hebben. De impact van ICT op deze processen is groot. Daarom is het van groot belang dat er een betrouwbare servicedesk beschikbaar is wanneer er storingen optreden.

Bij Doorn Automatisering staan we al 12 jaar klaar om onze klanten te helpen met een betrouwbare servicedesk, die zelfs buiten kantoortijden beschikbaar is voor urgente storingen. Uiteraard doen we ons uiterste best om storingen te voorkomen.

Een van de manieren waarop we dit doen, is door onze servicedesk proactief in te zetten. We monitoren bijvoorbeeld updates die impact kunnen hebben op jouw bedrijf of situaties waarin de beschikbare capaciteit voor data-opslag kritiek wordt.

Ons doel is om de continuïteit van jouw bedrijfsvoering te waarborgen, zodat klantafspraken altijd kunnen worden nagekomen. Met onze betrouwbare servicedesk laten we jouw organisatie soepel functioneren, ongeacht mogelijke ICT-uitdagingen.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

We staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Uiteraard komen we vrijblijvend langs voor het bespreken van de mogelijkheden.
Simon Doorn

Dit zijn klanten die we helpen

Gegevens
Doorn Automatisering
Spoorstraat 61
8271RG IJsselmuiden
Duidelijkheid & zekerheid met onze certificeringen
© Doorn Automatisering 2024
Download hier onze leveringsvoorwaarden