ICT-infrastructuur

Is jouw netwerk instabiel? Heb je vaak last van een printer die niet goed werkt? Of ervaren jullie regelmatig uitval van andere systemen? Dit kan enorm frustrerend zijn voor jou, je collega’s én mogelijk zelfs voor klanten die op bestellingen wachten.

De ICT-infrastructuur kan ontzettend uitgebreid worden opgezet, zonder dat er aandacht wordt besteed aan jullie specifieke doelen. Hierdoor kan het snel een chaos worden, met talloze storingen en onnodig hoge kosten als gevolg. Dat vinden wij niet eerlijk.

Daarom werken wij graag vanuit de doelen die jij als ondernemer hebt gesteld. Waar zie je jouw bedrijf over 5 jaar? Samen bepalen we welke infrastructuur er nu nodig is en wat er in de komende 5 jaar nodig zal zijn.

We nemen ook de tijd om samen naar de mogelijke risico’s te kijken die je kunt tegenkomen. Dit is afhankelijk van de middelen die nodig zijn voor jouw bedrijfscontinuïteit. Hoe snel moet je bijvoorbeeld weer operationeel zijn na een brand? Overweeg je een back-up server of acht je die niet nodig? Dit is afhankelijk van het type organisatie dat je hebt.

Wanneer we dit helder hebben, stellen we een plan op voor de infrastructuur die het beste past bij jouw situatie, risico’s en budget. Vervolgens implementeren een betrouwbare oplossing, zodat jij zonder problemen volledig kan richten op je klanten.

Data netwerk
Altijd verbonden
Netwerkabels

Wil je meer informatie of heb je vragen?

We staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Uiteraard komen we vrijblijvend langs voor het bespreken van de mogelijkheden.
Simon Doorn

Dit zijn klanten die we helpen

Gegevens
Doorn Automatisering
Spoorstraat 61
8271RG IJsselmuiden
Duidelijkheid & zekerheid met onze certificeringen
© Doorn Automatisering 2024
Download hier onze leveringsvoorwaarden