Dataopslag

Jullie opslag van data moet zorgeloos verlopen. Bestanden moeten gemakkelijk vindbaar zijn en het regelmatig maken van back-ups is ook belangrijk, voor het geval er ooit iets misgaat. Bovendien moeten bestanden toegankelijk zijn op andere locaties dan alleen op kantoor. Ervaar je nu regelmatig problemen met de huidige opslag van data? Dan moet dat zo snel mogelijk worden opgelost.

Er zijn verschillende manieren om data op te slaan, en de wensen van ondernemers variëren. Samen kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Sommige ondernemers geven de voorkeur aan lokale server met bijvoorbeeld een externe back-up.

Anderen kiezen juist voor alles in de Cloud en werken met SharePoint. Ook hier zijn weer keuzes te maken, zoals het gebruik van een willekeurig Microsoft-datacenter of een private Cloud die wordt beheerd door Doorn Automatisering.

Bij Doorn Automatisering kunnen we alle opties leveren. Als Microsoft Partner weten we waar we over praten en kunnen we jou goed adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

We staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Uiteraard komen we vrijblijvend langs voor het bespreken van de mogelijkheden.

Dit zijn klanten die we helpen

Gegevens
Doorn Automatisering
Spoorstraat 61
8271RG IJsselmuiden
Duidelijkheid & zekerheid met onze certificeringen
© Doorn Automatisering 2024
Download hier onze leveringsvoorwaarden